Christel Karits • 13. november 2003 kell 22:00

Majandustarkvara foorum Helsingis

Foorumi iga-aastased külalised on SAPi kasutajad, BPS partnerid ja konsultandid Eestist, Soomest, Suurbritanniast ja Ungarist. Foorumil pakutakse võimalust vestelda mitmete SAPi ekspertidega ja kuulata ettekandeid SAPi aruandluse, palgaarvestuse ja komandeeringukulude, projekti juhtimise, kinnisavara haldamise jpm erinevatel teemadel.

BPS Foorumi teised ettekanded on BPSi ettevõtete partneritelt. Crescom räägib majutusteenustest (hosting), Hewlett Packard tutvustab lahendusi keskmistele ettevõtetele ja IXOS SAP räägib arhiveerimise lahendusest. Kohale oodatakse huvilisi, kellel on plaanis SAPi tarkvara soetada või kes otsib endale sobivat äritarkvara.

Pärast ametliku osa lõppu võtab hoo üles BPS OPEN DOORS pidu koos veini ja suupistetega. Uksed on valla kuni kella 20ni.

Hetkel kuum