Pille Kõresaar • 18. november 2003 kell 22:00

Kodulehed hingelt inseneridele

Muidu kioskilettidel 35 krooni maksva väljaande lood on kenasti arhiveeritud ja ainult hiireklikke kaugusel. Ehitaja pakub praktilist lugemist pisut teadlikumale lugejale ning teemadki on tõsisemad kui näiteks Nurgakivi saates või ajalehtede samateemalistes rubriikides. Ainering on lai ? alates ehitusest-kinnisvarast, materjalist-tehnoloogiast kuni keskkonna, energia ja statistikani.

Artiklites käsitletav info on igati usaldusväärne, sest kirjutajateks on enamasti oma ala tõelised asjatundjad, mitte pealiskaudsed ajakirjanikud ja reklaamimehed.

Tõsi, pisut vananenud on sisselogimist ja eelnevat registreerumist nõudev foorum.

Ka ei leia kodulehelt ajakirja värsket numbrit, küll on aga kenasti ning süstematiseeritult leidmis-ja lugemisvalmis mõne kuu vanused lood.

Ajakirja Ehituskaar kodulehte www.ehituskaar.ee saab Ehitaja omaga võrrelda nagu ajakirja ennastki ? nii teemade valiku kui nende käsitluse tõsiduse ja põhjalikkuse poolest. Ehituskaare lehelgi on avaldatud ainult oma ala tõeliste asjatundjate arvamusi ning puhast reklaami sisaldavad tekstid eralduvad teistest kergesti. Lugude juures toodud põhjalikud tabelid ja arvutused võivad lihtsale uudishimutsejale esmapilgul pisut keerulised tunduda, kuid selline see ehitusevaldkond kord juba on ? piisavalt keeruline ja süvenemist eeldav.

Hetkel kuum