ÄP fototoimetus • 19. november 2003 kell 22:00

Arvutiturg käibelt suurim

Tech Data müüs sülearvuteid, servereid ja võrgutooteid tunduvalt rohkem, oktoobris müüdud 438 sülearvutit on mitmeid kordi rohkem kui möödunud aastal. Ka digikaamerate müügi kasv oli oktoobris suur.

GNT Eesti käive suurenes 25% võrreldes eelmise aasta oktoobriga. ?Meie poolt vaadatuna oli eriti hea kuu veebikaupmeestel ja arvutitootjatel,? ütles GNT Eesti tootemarketingi direktor Ingrid Eha. ?Päevatellimuste ja saadetiste arv läbi GNT veebi on kahekordistunud võrreldes eelmise aastaga.?

Vaatamata sellele, et Nokia uus meelelahutusseade maailmas madalate müüginumbritega pettumuse valmistas, nimetab Ingrid Eha selle toote müüki Eestis edukaks. Toreda avalöögi tegi mänguritele mõeldud Nokia mobiiltelefon N-Gage.

?Tuntav oli aktiivsuse vähenemine komponentide nõudluses oktoobri lõpus,? iseloomustab möödunud kuud ELKO Eesti juht Erik Tuimann.

Autor: ÄP

Hetkel kuum