25. november 2003 kell 8:44

Elcoteqi juhiks saab Jouni Hartikainen

Soome elektroonikatootja Elcoteqi uueks presidendiks ja juhatuse esimeheks saab firma praegune Aasia-Vaikse ookeani regiooni president Jouni Hartikainen.

Hartikainen asub juhtivale ametikohale järgmise aasta 1. mail, kui ta eelkäija (praegune Elcoteqi juht) Lasse Kurkilahti asub juhtima keemiakontserni Kemira.

Samas valis juhatus firmale ka täidesaatva asepresidendi, kelleks saab praegune firma Euroopa sidevõrguseadmete ja tööstuselektroonika president Jukka Jäämaa.

?Nii Jouni Hartikainen ja Jukka Jäämaa on oma karjääri jooksul saanud korraliku rahvusvahelise ärijuhtimise kogemuse. Mõlemad on olnud mitmeid aastaid Elcoteqi juhtimiskonverentsi liikmed ning on seega olnud lähedalt seotud kompanii strateegia formuleerimise ja ülesehitamise juures,? ütles Elcoteqi nõukogu esimees Antti Piippo.

?Uute juhtide valikute taga on mitu olulist signaali meie töötajatele, klientidele ja partneritele: meie järjepidevuse kindlustamine, firma arenguks vajaliku juhtimisstruktuuri arendamine ja see, et Elcoteqi tippjuhtkond on nii kogenud, et me oleme suutelised tegema firmasiseselt taolisi suuri muutusi,? lisas ta.

Elcoteqi aktsia oli kella 10:40 tõusnud Helsingi börsil 2,6%, tasemeni 15,55 eurot.

Hetkel kuum