• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Cleanaway grupi Baltikumi ettevõtteid asub juhtima Ciprian Lopata

  Alates novembrist töötab Cleanaway Baltikumi peadirektorina Ciprian Lopata, kes on ühtlasi Cleanaway Eesti juhatuse esimees.

  Rahvusvahelise jäätmekäitluskontserni Cleanaway Balti riikide peadirektori eesmärgiks on grupi ettevõtete positsioonide tugevdamine Baltikumis ning valmistumine Euroopa Liiduga liitumisel tekkivateks uuteks võimalusteks.
  ?Cleanaway grupp ei piirdu ainult Eestiga, kus meil on pea pool turust. Suured ambitsioonid on meil Lätis ja Leedus, kus töötame välja Cleanaway strateegia sealsel jäätmekäitlusturul, et pakkuda oma teenuseid terviklahendusena,? sõnas Lopata.
  Eestis näeb Ciprian Lopata enda põhiülesandena Cleanaway Eesti turuliidri positsiooni tugevdamist. ?Kuna Cleanaway koondab Eestis 12 ettevõtet, on grupisisese sünergia loomine väga oluline nii majanduslikus kui turunduslikus mõttes. Meie soov on olla efektiivne ja parima kvaliteediga jäätmekäitlusettevõte grupp Eestis,? sõnas Lopata.
  Ciprian Lopata on viimased seitse aastat töötanud rahvusvahelise kontserni Colgate-Palmolive müügidirektorina Balti riikides ja Kaliningradis; samuti on ta töötanud neli aastat Procter Gamble kontserni müügimeeskonnas. C. Lopata on lõpetanud Rumeenia Elektroonika ja Telekommunikatsiooniülikooli (University of Electornics and Telecommunications) ning omab magistrikraadi insenerina. Hetkel omandab C. Lopata MBA kraadi rahvusvahelises ülikoolis Concordia Audentes.
  Cleanaway Eesti eelmise majandusaasta käive oli 163 mil EEK, ettevõtte turuosa Eestis on ca 40%. Cleanaway grupi suurim ettevõte on käesoleval suvel avatud Tallinna Prügila, mille investeeringute kogumaht on 900 miljonit krooni ning planeeritud aastakäive 60-70 milj krooni.
  Cleanaway Eesti kuulub rahvusvahelisse Cleanaway gruppi peakorteriga Londonis. Cleanaway Eestit omab Cleanaway Deutschland AG. BRAMBLES grupi ettevõttena on Cleanaway noteeritud nii Londoni kui ka Sydney börsil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehniline viga lükkas Tallinki reisi Turust Stockholmi päeva võrra edasi
Tallinki laeva Baltic Princess reis Turust Stockholmi lükkus tehnilise vea tõttu päeva võrra edasi, kirjutab Iltalehti.
Tallinki laeva Baltic Princess reis Turust Stockholmi lükkus tehnilise vea tõttu päeva võrra edasi, kirjutab Iltalehti.
Leedu eksport Hiinasse kahanes dramaatiliselt
Leedu ekspordist Hiinasse oli detsembris alles jäänud ainult hädine kümnendik leedukate teele veeretatud takistuste pärast, loeb Leedu SEB analüütik Tadas Povilauskas Hiina tolli andmetest välja.
Leedu ekspordist Hiinasse oli detsembris alles jäänud ainult hädine kümnendik leedukate teele veeretatud takistuste pärast, loeb Leedu SEB analüütik Tadas Povilauskas Hiina tolli andmetest välja.