Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puhkepäeva turismiuudised

  Soomaal on sügisene suurvesi tõusnud juba üle ühe meetri tavalisest kõrgemale, esimesed luhad on juba vee alla jäänud ja taas saab kanuudega põllu peal sõita. Kuigi tavaliselt tabab Soomaad üleujutus kevadel või vihmasel suvel, pole välistatud suurvesi ka hilissügisel. Karuskosel on vesi suvise tasemega võrreldes tõusnud meetri võrra. Halliste jõel Tipu külas on vesi jõest juba väljunud, kirjutatakse Viljandi maavalitsuse kodulehel mv.viljandimaa.ee ja näidatakse pilte sügisesest veerohkusest. Madalamad luhad on juba kohati vee all, sadude jätkudes pole välistatud ka täismahus üleujutus, mis majadeni ulatub.
  Sihtasutus Lõuna-Eesti Turism valib iga aasta parima turismiobjekti ja -projekti ning parima turismi toetaja. 2003. aasta parimaks turismiobjektiks sai pansionaat Loodus Tartumaal Luunja vallas. Pansionaadis Loodus pakutakse paastulaagreid, loodusravi ja massaaži.
  Parima turismiprojekti kategoorias oli võitjaid kogumine kaks: Leigo järvemuusika ja Viljandi pärimusmuusika festival.
  Parimaks turismi toetajaks valiti Haanja vald.
  Eestlaste seas populaarseim suusapiirkond Slovakkia Tatrates on nüüd ligipääsetav ka otselennuga Tallinnast, varem viidi sinna suusatajaid paaripäevase bussireisiga.
  Mitu päeva õnnestub suusamõnudele kokku hoida kahetunnise lennureisiga, mida alates 31. jaanuarist pakub Embach Tours koostöös Estonian Airiga. T?arterlennud toimuvad neljal laupäeval ja reis läheb maksma ligi 6000 krooni. Tatrate piirkond meeldib paljudele eriti sellepärast, et võrreldes läänepoolsemate Euroopa suusakuurortidega on seal ülimadalad hinnad.
  Poola LOTi jõulukampaania kestab 24. detsembrini, soodsalt saab edasi-tagasipileteid osta Varssavisse, Berliini, Düsseldorfi, Frankfurti, Münchenisse, Londonisse (3000 kr), Ateenasse, Manchesteri ja kõikidesse Poola sihtkohtadesse (3500 kr) ning Tel Avivi (4500 kr). Lisanduvad lennuväljamaksud, lennata saab 14. jaanuarini.
  22. detsembrini pakub Viking Line 50% allahindlust kruiisil ?Päev Helsingis? laeval Rosella, mis väljub Tallinnast 8.15 ja on Helsingist tagasi kell 21.00 samal päeval. Täiskasvanu kruiisipilet maksab 150 krooni, 12?17 a lapsed 75 kr. Hinna sees pole söögikordi.
  Autor: ÄP
 • Hetkel kuum
Argo Alaniit: saagu „Welcome to Estoniast“ riiki tutvustav hotell
Käin välja idee ehitada kahe-kolme maailma suurima lennujaama lähedusse Eestit iseloomustav ja tutvustav butiikhotell kuni 200 numbritoaga, kirjutab Argo Alaniit arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Käin välja idee ehitada kahe-kolme maailma suurima lennujaama lähedusse Eestit iseloomustav ja tutvustav butiikhotell kuni 200 numbritoaga, kirjutab Argo Alaniit arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tururiskid tõusevad: Lähis-Ida kriis eskaleerub, inflatsioon ja majandustulemused survestavad Wall Streeti
Kõik üksteist S&P 500’sse kuuluvat sektorit lõpetasid reede kahjumis. Aktsiaturud takerdusid peale raportit potentsiaalsest Iraani rünnakust Iisraeli vastu.
Kõik üksteist S&P 500’sse kuuluvat sektorit lõpetasid reede kahjumis. Aktsiaturud takerdusid peale raportit potentsiaalsest Iraani rünnakust Iisraeli vastu.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Väikelinna vinoteek ootab konkurente
Rakvere vinoteek Mullistuudio tegutseb Lääne-Virumaal ainsa omanäolisena. Vinoteegi omanik Maie Urbas tervitaks tihedamat konkurentsi.
Rakvere vinoteek Mullistuudio tegutseb Lääne-Virumaal ainsa omanäolisena. Vinoteegi omanik Maie Urbas tervitaks tihedamat konkurentsi.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Metallitööstus sunnib end raskel ajal vastu võtma iga töö
Ekspordile suunatud Viljandimaa metallitööstusettevõte Metest tunnetab praegu kõige raskemat aega. See tähendab, et enam ei saa valida tehtavat tööd, vaid vastu tuleb võtta kõik pakutav.Kuigi praegu valitseb majanduslikult keeruline aeg, kavatseb Metest Steel siiski kindlalt laieneda.
Ekspordile suunatud Viljandimaa metallitööstusettevõte Metest tunnetab praegu kõige raskemat aega. See tähendab, et enam ei saa valida tehtavat tööd, vaid vastu tuleb võtta kõik pakutav.Kuigi praegu valitseb majanduslikult keeruline aeg, kavatseb Metest Steel siiski kindlalt laieneda.
Üks Eesti parimaid juhte otsib töötajate palkamisel vau-tunnet
Inimeste palkamisel organisatsiooni mängib rolli tunne, kui pärast vestlust on vau-tunne, siis on hästi, ütles OIXIO Grupi juhatuse esimees Ivo Suursoo.
Inimeste palkamisel organisatsiooni mängib rolli tunne, kui pärast vestlust on vau-tunne, siis on hästi, ütles OIXIO Grupi juhatuse esimees Ivo Suursoo.
Kas rohepööre tähendab eurokommunismi? Või on see lihtsalt üks utoopia?
Küsimusele, kas rohepööre tähendab seda, et oleme sunnitud hakkama ehitama eurokommunismi, vastab Erik Moora, et kahetsusväärselt on keskkonnateemad, mis muidu vabades ühiskondades ei ole vaidlusobjekt, ära ideologiseeritud, nii et praegu näeme, kuidas poliitilised vastased vaidlevad mitte sisu üle, vaid selle üle, miks midagi teha ei saa. Samas on ilmne, et kuna inimtegevus ületab planeedi talumisvõime piire mitmekordselt, pole samamoodi jätkamine võimalik.
Küsimusele, kas rohepööre tähendab seda, et oleme sunnitud hakkama ehitama eurokommunismi, vastab Erik Moora, et kahetsusväärselt on keskkonnateemad, mis muidu vabades ühiskondades ei ole vaidlusobjekt, ära ideologiseeritud, nii et praegu näeme, kuidas poliitilised vastased vaidlevad mitte sisu üle, vaid selle üle, miks midagi teha ei saa. Samas on ilmne, et kuna inimtegevus ületab planeedi talumisvõime piire mitmekordselt, pole samamoodi jätkamine võimalik.
Volkswagen Golf 50: kuidas Põrnika järeltulijast kujunes hea auto mõõdupuu
Märtsi lõpus möödus pool sajandit päevast, mil algas Volkswagen Golfi tootmine. Ikoonilise Põrnika järeltulijast sai ettevõtte jaoks veelgi olulisem mudel.
Märtsi lõpus möödus pool sajandit päevast, mil algas Volkswagen Golfi tootmine. Ikoonilise Põrnika järeltulijast sai ettevõtte jaoks veelgi olulisem mudel.
Parvel Pruunsild annetas Isamaale 100 000 eurot
Suurima annetuse sai esimeses kvartalis Isamaa: ärimees Parvel Pruunsild annetas erakonnale 100 000 eurot, teist sama palju sai erakond Margus ja Aivar Linnamäelt – kumbki annetas 50 000 eurot.
Suurima annetuse sai esimeses kvartalis Isamaa: ärimees Parvel Pruunsild annetas erakonnale 100 000 eurot, teist sama palju sai erakond Margus ja Aivar Linnamäelt – kumbki annetas 50 000 eurot.
Tarbimise jalajälge vähendavad ettevõtted, tarbijad ise aga suurendavad
Soomlaste tarbimise süsinikujalajälg on sellel sajandil peaaegu poolitunud, aga see on puhtalt ettevõtete teene, kodumajapidamiste kasvav tarbimine ja üleminek heitmemahukamatele toodetele on osa edust ära söönud.
Soomlaste tarbimise süsinikujalajälg on sellel sajandil peaaegu poolitunud, aga see on puhtalt ettevõtete teene, kodumajapidamiste kasvav tarbimine ja üleminek heitmemahukamatele toodetele on osa edust ära söönud.