Sirje Niitra • 17. detsember 2003 kell 7:27

Pärnu valgustab linna

Pärnu Linnavalitsus ehitab jõuludeks kahele teelõigule tänavavalgustuse.

Pärnu Linnavalitsuse tellimusel ehitavad AS Elwo töömehed veel enne aastalõppu välja kahe tänava valgustuse. Tööd peavad valmis olema jõuludeks ja tellimuse maht on üle veerand miljoni krooni, teatab linna pressiteenistus.

Käesoleval nädalal sai valgustuse kaua aega autojuhtidele ja jalakäijatele probleemiks olnud Merimetsa tänavalõik Raeküla-Mai elamurajooni vahel. Abilinnapea Eino-Jüri Laarmanni sõnul maksis tänavavalgustuse rajamine sinna 160 000 krooni.

Jõuludeks peab uue valguse saama ka Side tänav, kus tööde maksumus on 100 tuhat krooni.

Üldse oli 2003. aastal Pärnu linna eelarves tänavavalgustusele ette nähtud 6,25 miljonit krooni.

Hetkel kuum