Tõnu Tramm • 2. jaanuar 2004 kell 9:23

Hyundail uuest aastast 5aastane garantii

1. jaanuarist on kõigile Eestis Hyundai ametlike esinduste kaudu müüdavatel Hyundai sõidukitel 5 aasta ja 150 000 km läbisõidupiiranguga garantii.

AS Korea Auto teatel jaguneb garantii Hyundai Motor Company 3 aasta ja 100 000 km läbisõidu piiranguga tehasegarantiiks ja AS Korea Auto poolt antavaks 2 aasta pikkuse ja 50 000 km läbisõidupiiranguga lisagarantiiks.

Korea Auto AS-i tegevdirektori Margus MikkŽi sõnul on tegemist erakordse sündmusega Eestis, sest hetkel on Eestis 5 aastane garantii vaid Hyundai automudelitel. ?Hyundai sõidukid on viimastel aastatel läbi teinud tohutu arengu kvaliteedi vallas ja parim viis seda klientidele teadvustada, on garantii pikendamine,? lausus Mikk.

AS Korea Auto on Hyundai Motor Company ametlik maaletooja aastast 1999. Aasta 2003 käive oli 105 milj krooni ja müüdi 510 Hyundai sõidukit.

Hetkel kuum