Sõerd ei soovinud tööd, vaid raha

05. jaanuar 2004, 00:00

Suvel maksuameti juhi kohalt lahkuma sunnitud ning oma lahkumise kohtus vaidlustanud Aivar Sõerd sai aasta lõpus kohtuvõidu ning võimaluse taas tööle naasta. Tema nn teine ametiaeg jäi aga lühikeseks. Sõerd mõistis, et tema võimalused ühendatud maksu- ja tolliametit juhtima hakata on olematud ja seetõttu otsustas ta mitte kandideerida ühendameti juhi kohale. 12. jaanuarist on Sõerd tööl juba uues ametis. Tõenäoliselt on uueks tööandjaks Tallink Grupp, kus teda ootavad ees mitmed endised kolleegid.

Tundub, et oma endise tööandja ehk rahandusministeeriumi kohtusse kaebamise eesmärk oli saada kopsakas lahkumishüvitis, mis kokku küünib 400 000 kroonile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing