?Bajadeer? viimast korda Tartus

ÄP 30. jaanuar 2004, 00:00

Homme õhtul Tartus viimast korda etenduv Imre Kalmani operett ?Bajadeer? kujuneb suureks show-etenduseks, kus laval on kõik koosseisud.

Opereti ?Bajadeer? tegevus toimub 20. sajandi alguse Pariisis. Euroopas viibiv Lahore?i troonipärija Radjami armub veetlevasse operetiprimadonnasse Odette Darimonde?i. Nende õnne takistab aga kuulumine erinevasse kultuurikeskkonda. Prints peab abielluma talle määratud naisega või ta kaotab trooni.

Traditsioonilise subretipaari asemel on ?Bajadeeris? hoopis kolmik. Sarmika Marietta ümber tiirlevad nii kergemeelne elumees Napoleon kui ka ?okolaadivabrikant Louis Philipp. Kumma mehe kaunitar viimaks valib, see selgub alles opereti lõpus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:23
Otsi:

Ava täpsem otsing