SLÕL: ARKi endine asedirektor suri äkksurma

Inno Tähismaa 04. veebruar 2004, 10:10

Esmaspäeval leiti Laulasmaal oma autost autoregistrikeskuse endine asedirektor Anti Krusta, keda oli tabanud äkksurm, kirjutab SL Õhtuleht.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Madis Tilga ei täpsustanud, miks autoregistrikeskuse (ARK) endine asedirektor 48-aastane Anti Krusta nädalavahetusel oma autos suri, sest Tilga ei tohi seda Krusta omaste nõusolekuta teha. Esialgu nimetatakse põhjusena terviseriket.

Esialgu ei ole teada, miks Krusta sõitis laupäeval koos koeraga Laulasmaale Side bussipeatusest paarisaja meetri kaugusele metsateele, kust möödujad ta esmaspäeval autost külili vajunult leidsid. Tema koer oli näljane ja külmunud, aga siiski elus.

Omaste teatel lahkus Krusta kodust laupäeva hommikul ning pärast seda telefonikõnedele enam ei vastanud.

Esimese hooga arvati, et Krusta külmus autos surnuks, kuid samas oli sõiduki paagis piisavalt bensiini ja mehel käepärast töökorras mobiiltelefon. Järelikult tabas teda äkksurm.

Keskkriminaalpolitsei menetleb praegu kriminaalasja, mis käsitleb ARKst 2002. aastal 7,2 miljoni krooni kadumist. Nimelt avastas riigikontroll, et ARKs sooritati toiminguid hulga rohkem, kui riik nende eest lõivu sai. Riisumises kahtlustati vähemalt alguses siiski ainult ARK tehingute eest riigilõivu kasseerinud erafirmat, ent samas panid ameti maha ka ARK peadirektor Eero Till ning Krusta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing