Plahvatav rokikokteil

Lennart Beat 27. veebruar 2004, 00:00

Eelmisel suvel tekkis loominguline peretüli, sest uus tulija ei soovinud kellegi kuulsama lemmikgrupina jätkata. Sõltumatu nelik sõlmis lepingu suure plaadifirmaga ja ainult põhimõtteline purist võiks kedagi progressis süüdistada.

The White Stripesi tippalbum ?White Blood Cells? on hästi varustatud plaadipoodides endiselt defitsiit ja ?Pawn Shoppe Heart? on nädala album ainult tänu sellele, et Warneri korporatsioon seda siinmail levitab. Igatahes esimest korda aastal 2004 polnud mul sekundikski kahtlust, kas kuulatav CD ületab tuntud headuse piiri või mitte. Pange kokku näiteks Iggy Pop, The Cult, The B-52?s, lisage juurde toores bluus ja saategi kokku Molotovi kokteili, mis pole tuleohtlik, vaid on just plahvatanud. Nüüd korrutage see lugude arvuga ja püüdke taoline brutaalne rünnak üle elada.

Produtseeris Talking Headsi Jerry Harrison, kes oli pillimehena aktiivne ajastul, millest The Von Bondies muusikaliselt enim üle võtnud on. Laenudest hoolimata äärmiselt värske ja originaalne kauamängiv.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing