Ida politseiosakond kolib ümmargusse politseimajja

16. aprill 2004, 14:40

Esmaspäeval kolib Põhja Politseiprefektuuri Ida politseiosakond vastvalminud ümmarguse põhiplaaniga majja Lasnamäel, teatas politsei.

Riigi Kinnisvara ASi ehitatud politseimaja aadressil Vikerlase 14 on esimene spetsiaalselt politsei jaoks ehitatud maja peale Eesti taasiseseisvumist.

Põhja politseiprefekti Raivo Küüdi sõnul olid varasemad majad kas rekonstrueeritud või ümber ehitatud, kuid Ida politseiosakonna uus hoone on vundamendist katuseni ehitatud politseimajaks. 'Mul on iseäranis hea meel selle üle, et lõpuks saavad inimesed väärikad töötingimused. Samaväärt olulised on muidugi ka uue hoone tehnilised täiustused ja kohandatus politseitööks,' jätkas prefekt.

Uude hoonesse kolivad Ida politseiosakonna töötajad praegusest Lastekodu ja Lasnamäe tänava majast, kus esimesel aadressil asus korrakaitse- ja teisel aadressil kriminaaltalitus. Ida politseiosakonna konstaablipunktid jätkavad tööd oma endistel kohtadel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing