Peeter Raidla • 19. aprill 2004 kell 6:25

President Rüütel käis lõpetamas "Vaata maailma" koolitusprojekti

President Arnold Rüütel osales nädalavahetusel koolitusprojekti ?Vaata Maailma? lõpetamisel Tallinnas ja pidas seal ka lühikese kõne.

'Üks laiaulatuslik ja tänuväärne ettevõtmine on lõppemas, kuna esialgu püstitatud eesmärgid on auga täidetud,' sõnas Rüütel, kes oli ka kõnealuse koolitusprojekti patroon. 'Vaata Maailma Sihtasutus alustas suurprojekti kaks aastat tagasi, eesmärgiga anda tasuta arvuti- ja internetiõpet sajale tuhandele inimesele. Töösse haarati 315 õpetajat, kes töötasid 260 punktis üle terve Eestimaa. Selleks kulus ligi 40 miljonit krooni projekti partnerite toetusraha. Tulemusi mõõtes tuleb tähele panna ka koolitatute endi väga kõrget hinnangut - 4,8 punkti viiepunktilise skaala puhul.'

Hetkel kuum