Ülevaade tänastest ajalehtedest

26. mai 2004, 08:53

Eesti Päevaleht:

Spordiga tegelevad inimesed saavad oma harrastuselt kõige varem soodustust 2006. aastal, kui võimuliit suudab erimeelsusi tekitava maksuvabastuse idee osas ühise keele leida.

Ärimees Vjat?eslav Leedo lubas esitada kapole avalduse, milles palub kontrollida majandusminister Meelis Atoneni väiteid, nagu oleks praamikonkursi võitnud ettevõte Tiandra Shipping Limited temaga seotud.

Eesti ja Soome vahet sõitvatele laevafirmadele valmistas pettumuse, et seoses Eesti saamisega Euroopa Liidu liikmeks jäi oodatud soomlaste viinaralli tulemata.

Pro Kapital kavatseb linnahalli ja Patarei vangla vahele jäävasse kalasadama piirkonda rajada korterelamud, hotellid, jahisadama, kalaturu, kaldapargi ja rannapromenaadi, mis ühendaks kesklinna merega.

Postimees:

Majandusminister Meelis Atoneni portfell on Eesti Energia juhi Gunnar Oki käes, sest tema tunnistusest kapo uurijale sõltub, kas Atonen jätkab ministrina või saab riigisaladuse lekitamise eest karistuse ja peab ametist lahkuma.

Endise poliitiku ja ärimehe Gennadi Everi (47) eilne palgamõrv Pihkvas võis olla Eesti allilmategelaste kättemaks tema kergekäeliselt jagatud, ent täitmata lubaduste eest.

Linnahalli kontserdisaali renoveerimine läheb Tallinnale maksma ligi miljard krooni, kui linnavalitsus laseb Manutendil selle renoveerida ja linnale rentida.

Kohus kuulutas reedel välja tehase Võit pankroti, ent see ei tähenda inimeste töötuksjätmist ega tehase sulgemist, sest samas tootmiskompleksis jätkab tegevust sarnase omanikeringiga OÜ Tartu Metallivabrik.

Pärnu Postimees:

AS Wendre hakkab Pärnus Lina tänaval Ehitajate tee ja Savi tänava vahel ehitama teki- ja padjavabrikut, mis peab toodangut andma tuleva aasta suvest. Ehitusplats on töödeks ette valmistatud, pinnas kooritud ning juunikuus hakatakse rajama tootmishoone vaialust.

Sakala:

Mai algusest müüakse Soomes lisaks Tallinnas valmivatele piimatoodetele ka Viljandis tehtavat maasika-, virsiku- ja mustikakreemi.

Virumaa Teataja:

Üleeile pärastlõunal süttis Viitnalt läbi sõitnud liinibuss seni teadmata põhjustel põlema ja hävis, reisijad ja pagas kannatada ei saanud. Aktsiaseltsile SEBE kuuluv Narva-Tallinna liinibuss Scania süttis üleeile kell 15.15 paar kilomeetrit Viitnalt pealinna poole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing