Enics rajab Eestisse uue elektroonikatehase

01. juuni 2004, 13:33

Tööstuselektroonika tootmisele keskendunud Enics annab selle aasta lõpuks käiku uue tootmistehase Elvas.

Enics AG teatel saavutati kokkulepe firmaga Ahltronix Oy, mis võimaldab Enicsil rajada oma uue tehase Ahltronixi Elva tehase kõrvale. Vajalike laienduste ehitamine on juba alanud ning Enics võtab rajatised Ahltronixilt rendile niipea, kui need valmis on. Tehases hakkab alguses tööle 150 töötajat ning põrandapinda on 1200 m².

Enicsi teatel rajatakse tehas Eestisse vahetult pärast Elcoteq Network Corporationilt tööstusliku elektroonika tegevusharu väljaostu tehingu lõppemist.

Enics AG juhatuse esimees ja tegevjuht Reijo Itkoneni sõnul sobib Elva tehas ideaalselst ettevõtte kasvustrateegiaga.

Enics AG on üks suuremaid elektroonika tootmisteenuseid osutavaid firmasid tööstuselektroonika vallas. Ettevõte tegutseb Euroopas ja Aasias ning seal töötab umbes 650 töötajat. Enicsi konsolideeritud aastakäive on umbes 120 miljonit eurot.

Ahltronix Oy tegutseb tööstuselektroonika tootmise vallas. Ettevõtte aastakäive on 30 miljonit eurot. Peakontoriga Espoos Soomes koosneb Ahltronixi tehaste võrk 2 tehasest Soomes ja ühest Eestis, andes tööd kokku 270 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing