Baltika juhatuse liige ostis poole miljoni krooni eest Baltika aktsiaid

Annika Matson 17. juuni 2004, 12:17

Baltika juhatuse liige Boriss Loifenfeld ostis mai keskel oma Hansapanga privaatpanganduse halduri vahendusel 500 000 krooni eest Baltika aktsiaid.

?Selles aktsiateostus ei olnud midagi erilist, andsin privaatpanganduse haldurile korralduse osta 500 000 krooni eest Baltika aktsiaid,? ütles Loifenfeld. Tema nõue haldurile oli, et aktsia keskmine hind ei tohi olla kallim 25 kroonist.

Tänase seisuga on Loifenfeldil 20 700 Baltika aktsiat ehk ligi 0,4 protsenti Baltikast. ?See on minu jaoks pikaajaline investeering,? täpsustas mees ning lisas, et palus halduril ka jälgida, et aktsiatehing jääks seadusega lubatud aja piiridesse. ?Üheski äris ei saa kunagi täielikult kindel olla, ma ei pea seda ostu mitte mingil juhul spekulatiivseks,? ütles Loifenfeld.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing