12. august 2004 kell 12:07

Kohtutäitur algatas maksuameti suhtes uuesti menetluse

Kohtutäitur Elin Palts saatis teisipäeval maksu- ja tolliametile uue täitekutse, et amet tasuks võla AS Metsaagendile.

Möödunud reedel lõpetas kohtutäitur maksu- ja tolliameti suhtes algatatud esimese täitemenetluse vormistusvea tõttu, millele juhtis täituri tähelepanu maksuameti peadirektor Aivar Rehe (<#loe siit= http://www.aripaev.ee/mod/emb/online.html?disp=2 uud_id=564261>).

Uues täitekutses kohustab kohtutäitur maksu- ja tolliametit võlga välja arvutama vastavalt kohtuotsusele. Kuna kohtuotsus ei nimeta võlasummat, ei sisalda seda ka uus täitekutse, mis kutsub maksu- ja tolliametit võlga 10. septembriks vabatahtlikult tasuma. Võrreldes eelmise täitemenetlusega on kohtutäituri tasu 5900 kroonilt kahanenud 295 kroonini.

Hetkel kuum