K-Arvutisalong rakendas tööle teise fotomasina, järjekord endiselt nädal

Inno Tähismaa 17. august 2004, 12:16

K-Arvutisalong rakendas sellest nädalast tööle teise fotomasina, ent sellele vaatamata on fotode tellimise järjekord endiselt nädal.

?Ei oodanud sellist nõudlust,? põhjendas pikka järjekorda K-Arvutisalongi juht Peeter Kargu. Tema sõnul võtab firma tööle uusi inimesi, et nõudlust rahuldada.

Kargu sõnul on juurde kavas võtta fotomasina operaatoreid. Tema sõnul oli seni fotomasina juures üks inimene. Masin töötab 24 tundi ööpäevas ja toodab keskmiselt 500 pilti tunnis, paarkümmend tuhat pilti päevas. Seni oli selline piltide hulk tavaline fotomasina ühe kuu koormus.

Kargu sõnul on praegu üks masin töös täiskoormusel, aga teine töötajate puudusel täiskoormusel töötada ei saa. Seetõttu on järjekord endiselt nädal, üksikud tööd lähevad ka kiiremini.

Kargu ütles, et konkurentide survet eriti enam tunda pole. Tema sõnul on konkureerivate firmade esindajad käinud küll kaubanduskeskuste juhtidega rääkimas, ent praegu on K-Arvutisalongil keelatud piltidega tegeleda vaid Ülemiste kaubanduskeskuses. Kristiines on keelatud reklaamida fotode tegemist väljaspool K-Arvutisalongi piire.

Kargu ütles, et seni on kliendid jäänud piltide kvaliteediga rahule. Samuti on masinad töötanud korralikult. On esinenud vaid üksikuid ühepäevaseid seisakuid, seda peamiselt tarkvara vahetusega. Kargu sõnul on K-Arvutisalongi mõlemad masinad Agfa DigiLab 1 seeriast, mis on töökindlamad kui tasemelt kõrgemad DigiLab 2 masinad.

Kargu sõnul esialgu kolmandat masinat osta ei planeerita. Uue masina ostmine sõltub nõudlusest. Ta lükkas ümber kuuldused, justkui plaaniks K-Arvutisalong aasta lõpuks kuue masina töölerakendamist. Tema sõnul on suvi fototegemise tipphooaeg, talvel võib pilditegemise tuhin vaibuda. Masina tellimistähtaeg on poolteist kuud.

K-Arvutisalong alustas odavate 1,5 krooniste piltide tegemist ligi poolteist kuud tagasi. Selle ajaga on seni arvutustehnika müügiga tegelenud firma teinud mitusada tuhat pilti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing