SLK või Hiiumaa laevakompanii

Silva Männik 30. august 2004, 00:00

Saarlastest on kahju! Tuleb nõustuda kõikide lehtedes, raadiotes ja internetis seni kuuldud kommentaaridega seoses SLK ümber toimuvaga: nad on ju nii toredad inimesed ja saar on neil hüva koht puhkamiseks. Tõepoolest jama, kui praamid ühtäkki nende kodu poole ei liigu. Sild Muhuni on ka ehitamata, kuigi ühenduse kvaliteeti silmas pidades oleks see praamiliiklusest paremgi. Paadiga kahe kalda vahet käia on tänapäeval sootuks välistatud.

Aga tundub, et teemaga kaasa mõtlejad on unustanud sootuks suurema mure. Keegi ei meenuta, et SLK on ju ka Hiiumaa laevakompanii. Kui Meelis Atonen ministriametist vabanedes mõne saarlase veel üle Väikese väina suudab aerutada, siis hiidlase paadiga Hiiumaale transportimine vääriks juba kuskile rekordite raamatusse jäädvustamist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing