K-Arvutisalong lõpetas filmide vastuvõtmise Kristiines

Inno Tähismaa 13. september 2004, 15:42

K-Arvutisalongile tehti ettepanek filmide vastuvõtt Kristiine Kaubanduskeskuses lõpetada ja pood läks sellega kaasa.

K-Arvusisalongi haldava AS Klisseran juht Peeter Kargu ütles, et seoses konkurentsiga paluti firmal Kristiines filmide vastuvõtt lõpetada ja firma ei hakanud vastu vaidlema. Varem oli Kristiines K-Arvutisalongil keelatud fototeenuseid reklaamida. Küll võib K-Arvutisalong Kristiines vastu võtta digifotode tellimusi.

Lisaks Kristiinele on K-Arvutisalongile seatud piirang Ülemiste keskuses, kus K-Arvutisalong ei tohi üldse pakkuda fototeenust. Samasugune piirang on ka Tartus Eedeni kaubanduskeskuses. Kusagil mujal piiranguid tehtud pole.

Kargu ütles, et seoses teise fotomasina käivitumisega on K-Arvutisalongis fotode tegemise järjekord lühenenud ühe päeva pikkuseks. See tähendab, et Tallinnas sisse antud tellimusega saab pildid kätte järgmisel päeval. Mujal Eestis läheb päev-paar kauem.

K-Arvutisalong alustas suvel odavate, 1,5 krooniste piltide tegemist nii filmidest kui digifailidest. See samm pani mitmed firmad fototeenuste hinda langetama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing