• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leedu ärilehe juht: Äripäev on osanud värske püsida

  Mis on Äripäeva roll Eesti meedias? Minu arvates mängib Äripäev turul väga tähtsat rolli - see on Eestis ainus professionaalne päevaleht, mis on mõeldud äriinimestele ja kõikidele teistele lugejatele, keda huvitab elu edasiminek. Siin on kõrge firmakultuur ja professionaalsus ning hästikoolitatud meeskond, tänu sellele ei ole Äripäev mitte ainult hea näide parimatest ajakirjanduslikest normidest ja usaldusväärsest majandusinfost, vaid ka erapooletu ajakirjanduse etalon.
  Äripäeva loetavus elanikkonna kohta on kogu maailma ärilehtede seas üks kõrgemaid: pea 1,8 protsenti eestikeelsest elanikkonnast on meie tellijad. Kuidas te seda positsiooni hindate? Arvulised näitajad on tõepoolest muljetavaldavad. Äripäev on suutnud olla turul 15 aastat ja ikka värskeks jääda. See leht kirjutab erakordseid lugusid, pakub huvitavaid vaatenurki ja iseseisvat positsiooni ning annab edasi olulisi ja usaldusväärseid uudiseid - see annabki vastuse küsimusele, miks Äripäeval on nii suur tellijate arv.
  Kuidas hindad Äripäeva kõrvalprojekte, nagu seminarid, käsiraamatud, Delovoje Vedomosti, raamatuklubi? Kas neid tasub kopeerida? Igasuguse häbitundeta "laenasime" mõned Äripäeva ideed nagu käsiraamatud ja mõni lisa, ning saime klientide käest kiita. Need laiendasid ajalehe sisu, lõid klientidele lisaväärtust ja tõid meile hea hulga raha. Aitäh teile selle eest.
  Mida oled Äripäevalt õppinud? Olen õppinud, et ei tohi jääda oma tootega ühekülgseks, tuleb olla leidlikum ning turul agressiivsem.
  Mida võiks Äripäev Verslo oinioselt õppida? Selle küsimuse peaks Äripäev esitama oma peatoimetajale ja finantsdirektorile.
  Mida võtaksid ette Äripäeva peatoimetajana? Värskendaksin lehe väljanägemist.
  Mis on olnud Äripäeva suurim äpardumine? Ka selle küsimusega peaks pöörduma Äripäeva tegijate poole.
  Miks pole Äripäeval koduturul konkurente? Nad saavad aru, et neil pole mõtet lootusetus konkurentsis raha kaotada.
  Mitmed äriliidrid on Äripäevale ette heitnud, et see on liiga kollane ja tahab skandaale üles puhuda. Kas neil on õigus? Minu sõnum äriliidritele oleks: kui te ei taha, et me liiga kollased oleme, ärge siis ise lollusi tehke.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Irja Lutsari kogemus - kuidas juhtida, kui sulle soovitakse surma?
Teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar rääkis intervjuus, kuidas juhtida, kui sinu otsustega ei olda nõus ja sulle soovitakse halba. Lutsar rääkis, mida ta täna teeks juhina teisiti ning mida Eesti ühiskonnana peaks hädasti pandeemia-aastate kogemusega tegema.
Teadusnõukoja endine juht Irja Lutsar rääkis intervjuus, kuidas juhtida, kui sinu otsustega ei olda nõus ja sulle soovitakse halba. Lutsar rääkis, mida ta täna teeks juhina teisiti ning mida Eesti ühiskonnana peaks hädasti pandeemia-aastate kogemusega tegema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.