• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  D?ässiklubi alustab segasummajämmiga

  Kui d?ässkitarrist Jaak Sooäär entusiastlikult kinnitas, et tänasest hakkab pealinnas tegutsema püsiv ja päris d?ässiklubi, kõlas see veenvalt.
  Eks õhtune segasummasuvila laadi jämm anna aimu plaani elujõulisusest. Kohale on lubanud tulla suurem jagu eesti d?ässieliiti, mis juba üksnes faktina hea märk. Raivo Tafenau, Jaak Sooäär, Ewert Sundja, Mart Soo, Eduard Akulin, Raul Vaigla, Tanel Ruben, Toivo Unt jpt mängivad erinevates koosseisudes, mis õhtu edenedes peaks kasvama innukaks jämmiks.
  Aasta lõpuni toimub kümme kontserti ? igal reedel kell 21 Vanalinnastuudios. Kindel aeg, kindel koht ja kindel soodne piletihind tekitavad harjumuse. Kontsert on alati kaheosaline, kumbki osa 50 minutit. D?ässiliidu juhi Sooääre sõnul järgitakse põhimõtet, et esineda saaksid muusikud erinevatest põlvkondadest, et kõlaksid erinevad stiilid. Koht on mõeldud eelkõige eesti d?ässmuusikute esinemispaigaks. Järgmisel nädalal mängib Villu Veski ja East Block, kava järgi on tulekul äsja uue plaadi valmis saanud Raivo Tafenau bänd koos Brian Melviniga, Tiit Paulus, Siim Aimla.
  Ega muusika üksi head ideed elusaks tee. Tänane on väljakutse ka publikule. Tasuks minna kohale ja olla nii hea kuulaja, et muusikutel oleks rõõm mängida ja Tallinn saaks pubide-diskoteekide kõrval lõpuks kaardile ka d?ässiklubi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.