14. oktoober 2004 kell 9:18

Sony Ericssoni neljanda kvartali priognoos on "tugevaim"

Sony Ericssoni kolmanda kvartali kasum kasvas 45 protsenti ning neljanda kvartali prognoos on ?tugevaim?, teatab Bloomberg.

Kahe tehnoloogiafirma ühisettevõtte kasum kasvas 90 miljoni euroni (1,4 miljardi kroonini) võrrelduna 62 miljoni euroga aasta tagasi. Käive kasvas 1,68 miljardi euroni (26 miljardi kroonini) võrrelduna 1,31 miljardi euroga aasta tagasi.

Sony Ericsson võttis turuosa viienda koha üle Lõuna-Korea LG Electronics?ilt selle aasta esimeses kvartalis ning läheneb jõudsalt neljandal kohal olevale Siemensile. Kompanii müüs kolmandas kvartalis 10,7 miljonit telefoni, mis 51 protsendi võrra rohkem kui aasta tagasi.

Sony Ericssoni tegevjuhi Miles Flinti sõnul tuleb neljandas kvartal väga tugev ja 2005. aasta kasvuks on väga suur potentsiaal.

Ericssoni aktsia hind on täna langenud 0,85 protsenti 23,30 rootsi kroonini.

Hetkel kuum