• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Estravel avab müügibüroo Haapsalus

  Estravel avab 1. novembril Haapsalu südalinnas kaubamaja ruumides aadressil Tallinna 1 oma arvult kümnenda täisteenindusega müügibüroo Eestis,

  Pärast formaalsuste täitmist ja IATA litsentsi saamist võimaldab see peatselt alustada lennupiletite müüki Läänemaal.
  'Tegemist on ajaloolise sündmusega,' tõdes seoses uue büroo avamisega Estraveli tegevjuht Anne Samlik. 'Hetkeseisuga pole Haapsalus ühtki IATA akrediteeringuga müügipunkti (st agenti ega lennufirma kassat), kellel oleks õigus lennupileteid kohapeal välja kirjutada. Läänemaal on turismipotentsiaal, mida on teenimatult alahinnatud. Meil on heameel anda oma panus selle perspektiivse piirkonna ärielu ja turismi arengule.'
  Lennupileteid tohivad ise välja kirjutada vaid Rahvusvaheline Lennutranspordi Assotsiatsioon IATA (International Air Transport Association) litsentsiga reisibürood, keda Eesti on kokku ainult viisteist. 1988. aastal asutatud Estravel on Eesti klassikaliste reisibüroode osas 38-protsendise turuosaga konkurentsitu liider, kelle müügikäive eelmisel aastal oli kokku 577 miljonit krooni. Lennupiletid on firma müügis kõige olulisem tootegrupp, moodustades 56 % Estraveli kogumüügist.
  Estraveli täisteenindusega reisibüroo pakub läänemaalastele kõiki reisiteenuseid: lennu- ja laevapileteid, puhkusepakette ja reisikindlustust, lepinguliste soodushindadega hotellimajutust nii Eestis kui välismaal, konverentside, nõupidamiste ja teiste firmaürituste korraldamist ning palju muid teenuseid. Turuliidrina on Estravelil parimad müügihinnad reisiteenuste sisseostmisel ja see võimaldab ka kliendile soodsamaid müügihindu pakkuda. Suur müügimaht ja tugev majanduslik taust võimaldab investeerida infotehnoloogiasse ja koolitusse ning see omakorda parandab teeninduskvaliteeti.
  Kommenteerib Anne Samlik: 'Põhiosa Estraveli klientuurist on olnud ja on ka edspidi kodumaine äriklientuur, kelle osa on üle poole meie kogumüügist. Selle näitaja alusel klassifitseerub Estravel Eesti juhtivaks ärireisibürooks. Kuid samas on pidevalt kasvanud ka eraisikute osakaal meie kogukäibes. Usun, et viimasele on kaasa aidanud Estraveli populaarne kliendiprogramm 'Kuldkaart', mis juba kaheksandat aastat järjest pakub soodustusi ja lisavõimalusi tuhandetele meie eraisikutest püsiklientidele.'
  Estravel annab tööd 170 spetsialistile. Firma teenindusbüroode võrk katab lisaks Tallinnale ka Tartu, Pärnu, Jõhvi, Kuressaare ja Riia. Sellele lisaks tegutseb Leedus reisibüroona tütarfirma Estravel Vilnius UAB ning Tartus äriteenuste pakkujana tütarfirma Backoffice Services Estonia OÜ.
  Seoses uue pileti- ja reisibüroo avamisega Haapsalus müüb Estravel novembris uues büroos eksklusiivsete soodushindadega lennupileteid paljudesse sihtkohtadesse, samuti hotellimajutust, puhkusepakette ja teisi reisiteenuseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.