ÄP fototoimetus • 25. oktoober 2004 kell 22:00

Arutatakse transpordi-logistika arengukava

Arutelule oodatase kõiki, kes soovivad kaasa rääkida Eesti transpordi tulevikku oluliselt mõjutava dokumendi ?Transpordi-logistika arengukava aastateks 2004?2013? valmimisel.

Transpordi arengukava on Eesti avalikkusele ? riigiasutustele, transpordiettevõtetele ja kolmandale sektorile ? väljapakutav nägemus transpordisektori riiklikust arendamisest järgneval kümnekonnal aastal.

Strateegilise keskkonnamõju hindamise eesmärgiks on transpordi arengukavasse ja ühistranspordi arenguprogrammi keskkonnaaspektide integreerimine ja nende dokumentide viimine kooskõlla Eesti, Euroopa Liidu jt rahvusvaheliste keskkonnapoliitika eesmärkidega.

Praegu kehtib transpordi arengukava aastateks 1999?2006.

Diskussioon toimub sel reedel, 29. oktoobril kell 11.

Arengukava materjalid leiab www.mkm.ee

Autor: ÄP

Hetkel kuum