• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suur hilineja Mart Sander

  Teame ja tunneme ja hindame õhtujuhti nimega Mart Sander. Sel hetkel, kui mees on laval, on ta lihtsalt oivaline ja teeb alati väga head ning nauditavat tööd. Oleme seda kõik näinud nii üritustel, televisioonis kui ka teatrilaval. Ta on laia silmaringiga ja üks parimate seast.
  Aga Mart ja tema kokkulepetest kinnipidamine on üritusturundusfirma Toimkond juhi Triin Lume alatine peavalu.
  ?Iga kord luban enesele, et see on viimane kord, kui teda kliendile välja pakun, sest tee kokkuleppest lavale on väga närvesööv. Ja nii ka sel suvel, mil koostöökokkulepe asendus hoopiski tema teise projektiga, mis talle tulutoovam või rohkem teostamist väärt. Seega: kokkulepped seebiks,? nentis Lumi.
  Sander on ka teada ja tuntud süüdimatu hilinejana nii üritusturundusfirmade seas kui ka televisioonis.
  Seega ? üks pool pettumusest võib tihtipeale olla seotud õhtujuhi pädevusega laval ning teine pool sellest on kokkulepped ning nendest kinnipidamine.
  Paraku on meie pisikeses vabariigis nn tegijate ring nii väike, et kuigi on teada need suured ohud ja riskid, võetakse sellest hoolimata taas risk, et näha laval seda säravat tegelast, nentis Lumi.
  Kuna ühiskond armastab säraga tegijad, on nad tõstnud staariseisusesse, siis on ka kriitikanooled nende poole harvad lendama. ?See on nagu surnud ring, kus me keerleme,? lisas Lumi.
  Kokkulepetest kinnipidamine on olnud aktuaalne ja mitte ainult artisti või pidu korraldava firma puhul, vaid ka tellija puhul.
  Probleemiks on olnud, et ürituse tellija broneerib mingiks kuupäevaks artisti ja siis viivitatakse lepingu sõlmimisega. Lihtsalt viivitatakse, et äkki mõnelt teiselt üritusi korraldavalt firmalt tellitud pakkumine on soodsam.
  Tellija soovib saada suhteliselt odavalt tippartiste. Siis käib üks suur venitamine.
  Tekivad möödarääkimised. Suusõnalisi lubadusi ei täideta, sest suhtlus jääb telefonikõnede tasandile, ei suudeta kokkuleppele jõuda või ei vormistata kokkuleppeid kirjaliku lepinguga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Eestis ühtki firmamüügi teenuse pakkujat rahapesus süüdi pole mõistetud. Veel
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.