Börsiülevaade: Baltika suurlanguse eelsel tasemel

28. oktoober 2004, 14:57

Baltika aktsia tõusis täna 28,95 kroonini ehk praktiliselt tasemele, kust ta veebruari lõpus neljanda kvartali hiigelkahjumi tulemusena langema hakkas.

Väärtpaberi tõusuks jäi 8,8%. Samas ei maksa tänast tõusu väga tõsiselt võtta, kuna aktsia päevakäive ulatus vaid 13tuhande kroonini. Kuid eelnevate päevade aktsiatõus ja tugev käive annavad alust arvata, et väärtpaber on viimase nädalaga märgatavalt tugevamaks muutunud.

Homme oma kolmanda kvartali tulemused avaldav Hansapanga aktsia langes täna 123,61 kroonini ehk 0,1% võrra. Käivet tehti aktsiaga praktiliselt samapalju kui kahel eelneval päeval - ligi veerandsaja miljoni krooni eest.

Äripäeva küsitluse kohaselt ootavad analüütikud, et panga puhaskasum tõuseb möödunud aasta 1,76 kroonilt 2,19 kroonini aktsia kohta (kokku 695,7 miljoni kroonini). Igal juhul peaks tulema taas kõigi aega suurim kvartalikasum.

Eesti Telekomi aktsia kosus päevaga 0,1% ning peatus 108,90 kroonil ehk kõrgeimal sulgemistasemel pärast 2. septembrit. Huvitavamaks muutuks väärtpaber siis, kui ta viimase kolme ja poole kuu jooksul püsitud ülikitsast 6,7-7 euro (104,83 ja 109,53 krooni) vahelisest hinnakoridorist läbi murraks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing