Kaksteist säravat adrenaliinipumpa

ÄP 29. oktoober 2004, 00:00

Arvukate naiste ja ka osade meeste ihalusobjekt show-trupp Chippendales esineb järgmisel teisipäeval Eestis esmakordselt täiskoosseisus ning õhtu jooksul astub lavale kaksteist läikima löödud meesihalust, kirjutas Äripäeva nädalalõpulisa Puhkepäev viis aastat tagasi.

Maailmakuulus vererõhku tõstev trupp tuleb Tallinna ?World Tour 99? turnee raames. Teadaolevalt pakutakse seekord suurejoonelist vaatemängu, mis on mõeldud igas vanuses vaatajatele. Etendusele oodatakse inimesi, kes vajavad veidi meeliergutavat ajaviidet, sest trupp paneb oma lava-show?s suurt rõhku eelkõige teatraalsusele ja peenelt välja peetud sensuaalsusele. Tempokas ja teatraalne liikumine sisaldab tantsu- ja laulunumbreid Ameerika parimatelt tegijatelt, teiste seas ka filmidest ?Mission Impossible? ja ?Baywatch?.

Hetkeseis: väliskuulsusi käib Eestis vähem, see-eest on menu kindlustatud Valduritele-Maiedele, viimastele vintidele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing