• Jaga lugu:

  SLÕL: Hispaania politsei leidis Eesti ärimehelt varastatud Porsche üles

  Hispaania politsei leidis möödunud nädalal üles ärimees Urmas Põllult 9. novembril Marbella külje all varastatud 2 miljonit krooni maksva Porsche Cayenne Turbo.

  «Auto leiti üles ja üsna kiiresti,» rõõmustab Urmas Põld. Auto varastanud grupeering on vahi all. Kurjategijatelt tervena kätte saadud auto on Hispaania politseis. «Nad uurivad seda veel, võtavad sõrmejälgi jne.» Et haihtunud on autos olnud kaks jopet ja päikeseprillid, pole Põllu sõnul väga suur kaotus, kirjutab SL Õhtuleht.
  Politsei kinnitusel pidi auto varastanud grupeering olema tegus ja ohtlik, märgib Põld. «Ega ma uskunud eriti küll, et autot veel näen. Aga üldiselt võttis politsei algusest peale seda juhtumit väga tõsiselt ja tegutses kiiresti. Nii et see oli ikka väga suur üllatus!»
  Endine vormelimees ja praegu automüügiga tegelev Põld, kes oli tööasjus Hispaaniasse sõitnud, jäi autost ilma ajal, kui ta ühes Puerto Banusi ööklubis aega veetis. Peremehe eemalviibimist kasutades murdsid vargad Põllu üürimajja sisse, võtsid autovõtmed ja kihutasid 450hobujõulise Porsche maastikuautoga minema.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Pandeemiapiirangute leevenemine aeglustas Amazoni kasvu
Leebemaks muutunud viirusepiirangud on inimeste veebiostlemist vähendanud ning koos sellega on pihta saanud ka USA veebihiiglase Amazoni müük, mis üle mitme aasta ootustele alla jäi. Lahjaks jäi ka ettevõtte tulevikuprognoos.
Leebemaks muutunud viirusepiirangud on inimeste veebiostlemist vähendanud ning koos sellega on pihta saanud ka USA veebihiiglase Amazoni müük, mis üle mitme aasta ootustele alla jäi. Lahjaks jäi ka ettevõtte tulevikuprognoos.
AstraZeneca juht: me tõstame vaktsiini hinda
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.
Kooliõed imestavad jokutamise üle laste kaitsesüstimisel
Kuigi haridusministeerium annab soovituse lapsi alates 12. eluaastast koroonaviiruse vastu vaktsineerida, paneb teadmatus ja aeglane tegutsemine koolirahva küsima, kas laste ja noorte vaktsineerimine on ikka riigi jaoks prioriteet.
Kuigi haridusministeerium annab soovituse lapsi alates 12. eluaastast koroonaviiruse vastu vaktsineerida, paneb teadmatus ja aeglane tegutsemine koolirahva küsima, kas laste ja noorte vaktsineerimine on ikka riigi jaoks prioriteet.