Ülo Toomsalu • 2. detsember 2004 kell 6:08

SLÕL: Hispaania politsei leidis Eesti ärimehelt varastatud Porsche üles

Hispaania politsei leidis möödunud nädalal üles ärimees Urmas Põllult 9. novembril Marbella külje all varastatud 2 miljonit krooni maksva Porsche Cayenne Turbo.

«Auto leiti üles ja üsna kiiresti,» rõõmustab Urmas Põld. Auto varastanud grupeering on vahi all. Kurjategijatelt tervena kätte saadud auto on Hispaania politseis. «Nad uurivad seda veel, võtavad sõrmejälgi jne.» Et haihtunud on autos olnud kaks jopet ja päikeseprillid, pole Põllu sõnul väga suur kaotus, kirjutab SL Õhtuleht.

Politsei kinnitusel pidi auto varastanud grupeering olema tegus ja ohtlik, märgib Põld. «Ega ma uskunud eriti küll, et autot veel näen. Aga üldiselt võttis politsei algusest peale seda juhtumit väga tõsiselt ja tegutses kiiresti. Nii et see oli ikka väga suur üllatus!»

Endine vormelimees ja praegu automüügiga tegelev Põld, kes oli tööasjus Hispaaniasse sõitnud, jäi autost ilma ajal, kui ta ühes Puerto Banusi ööklubis aega veetis. Peremehe eemalviibimist kasutades murdsid vargad Põllu üürimajja sisse, võtsid autovõtmed ja kihutasid 450hobujõulise Porsche maastikuautoga minema.

Hetkel kuum