• Jaga lugu:

  Sünnipäeva tähistanud Estonian Air tervitab kliente sooduspiletitega

  Eile 13. sünnipäeva pidanud Estonian Air teatas, et kingib oma klientidele kolmepäevase võimaluse tuleva aasta jaanuarisse ja veebruarisse sooduspileteid osta.

  Sooduspiletite müük kõigisse 16 Estonian Airi sihtkohtadesse algas eile ja lõpeb homme.
  Ühe suuna lennupilet Estonian Airi Interneti kodulehel broneerides maksab Berliini 95 krooni, Göteborgi, Hamburgi, Kiievisse, Kopenhagenisse, Londonisse, Moskvasse, Stockholmi, Oslosse ja Vilniusesse 395 krooni ning Amsterdami, Dublinisse, Frankfurti, Münchenisse, Pariisi 545 krooni. Ühe suuna lennupilet europealinna Brüsselisse maksab 895 krooni.
  Hindadesse on arvestatud interneti teenustasu 25 krooni, kuid lisanduvad lennujaamatasud ja võimalik pileti postitamistasu. Estonian Airi kassades saab sünnipäevapileteid broneerida 125 krooni kallima teenustasu eest. Pileteid vahendavad ka reisibürood.
  Mullu müüs Estonian Air oma 12. sünnipäeval 12 erinevasse sihtkohta 12 000 piletit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.