2. detsember 2004 kell 8:28

Sünnipäeva tähistanud Estonian Air tervitab kliente sooduspiletitega

Eile 13. sünnipäeva pidanud Estonian Air teatas, et kingib oma klientidele kolmepäevase võimaluse tuleva aasta jaanuarisse ja veebruarisse sooduspileteid osta.

Sooduspiletite müük kõigisse 16 Estonian Airi sihtkohtadesse algas eile ja lõpeb homme.

Ühe suuna lennupilet Estonian Airi Interneti kodulehel broneerides maksab Berliini 95 krooni, Göteborgi, Hamburgi, Kiievisse, Kopenhagenisse, Londonisse, Moskvasse, Stockholmi, Oslosse ja Vilniusesse 395 krooni ning Amsterdami, Dublinisse, Frankfurti, Münchenisse, Pariisi 545 krooni. Ühe suuna lennupilet europealinna Brüsselisse maksab 895 krooni.

Hindadesse on arvestatud interneti teenustasu 25 krooni, kuid lisanduvad lennujaamatasud ja võimalik pileti postitamistasu. Estonian Airi kassades saab sünnipäevapileteid broneerida 125 krooni kallima teenustasu eest. Pileteid vahendavad ka reisibürood.

Mullu müüs Estonian Air oma 12. sünnipäeval 12 erinevasse sihtkohta 12 000 piletit.

Hetkel kuum