Võru kaalub neljandat lisaeelarve

Liis Kängsepp 09. detsember 2004, 16:45

Võru linnavolikogus läbis eile esimese lugemise 2004. aasta neljas lisaeelarve: tulude eelarve kogusummas 3,6 mln kr ning samas summas ka kulude osas.

Olulisim muudatus eelarves oleks tulumaksu laekumise prognoosi vähendamine ning linnavarade müügist laekunud summade lisamine eelarvesse, teatas linnavalitsus.
?Riik planeeris linnale 48 miljonit krooni tulumaksu laekumist. Võrreldes 2003. aastaga oleks see tõus olnud 7 miljonit krooni. Nüüd ongi selgunud, et tulumaksueelarve ei laeku täis ning valitsus eraldab Võru linnale riigieelarvest 1 783 000 krooni tulumaksu alalaekumise kompenseerimiseks,? tutvustas lisaeelarve projekti linnapea Ivi Eenmaa.

Tulueelarvesse lisanduvad ka linnavarade edukast müügist laekunud tulud. Linnavarade müügist laekunud summad suunab linn lisaeelarve järgi Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumi eelarvesse sel aastal lõpetatud kooli B-korpuse ehituse finantseerimiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing