ÄP fototoimetus • 12. detsember 2004 kell 22:00

Detsembrikuu maksutähtpäevad

Igakuine tähtpäev

10. detsemberEelmisel kuul tehtud väljamaksetelt kinni peetud tulumaksu ja arvestatud sotsiaalmaksu, erisoodustustelt makstava tulu- ja sotsiaalmaksu, erijuhtudel makstava tulumaksu ning töötuskindlustusseaduse alusel makstavate kindlustusmaksete ja kohustusliku kogumispensioni maksete deklareerimise ja ülekandmise tähtpäev.Eelmise kuu jooksul aktsionäridele ja osanikele väljamakstud dividendide ja muude kasumieraldiste suuruse ja saajate kohta asukohajärgsele maksuameti kohalikule asutusele esitatava deklaratsiooni tähtpäev.Mitteresidendist juriidilistele isikutele tehtud väljamaksete, nendelt kinni peetud ja ülekandmisele kuuluva tulumaksu maksudeklaratsiooni esitamise ning tulumaksu tasumise tähtpäev.

14. detsemberStatistikaametile Intrastati aruande esitamise tähtpäev aruandeperioodile järgneva kuu 10. tööpäeval.

15. detsemberAlkoholi-, tubaka- ja kütuseaktsiisi tasumise ja deklaratsiooni esitamise tähtpäev maksustamisperioodile järgneval kuul.Hasartmängumaksu deklaratsiooni ja hasartmängumaksu tasumise tähtpäev maksustamisperioodile järgneval kuul.

20. detsemberKäibemaksu tasumise ja deklaratsiooni esitamise tähtpäev maksustamisperioodile järgneval kuul.

Kvartalitähtpäev

15. detsemberFüüsilisest isikust ettevõtja tulumaksu ja sotsiaalmaksu avansiliste maksete tasumise päev.

Autor: ÄP

Hetkel kuum