Kumb jääb peale, kas Tallinna linn või Tallinna Prügila?

Aili Sandre 14. detsember 2004, 00:00

Paistab, et uus prügisõda kogub tuure. Septembri alguses teatas Tallinna Prügila, et kütus on kallinenud, uuest aastast tõusevad vee hind ja saastetasu ? see tõstab ka prügi ladestamise hinda umbes 28%. Eile lubas Tallinna linnapea Tõnis Palts aga, et prügi hind ei tõuse. Meest sõnast.

Ent sama lubaduse andis ka eelmine linnapea Edgar Savisaar, kui Tallinna Prügila möödunud aasta suve hakul oma väravad avas. Siis arvas linnavalitsus, et prügitonni saaks ettevõte ladustada 385 krooniga. Prügila jälle, et see jääb 430 kroonile, sest linn ei suuda tagada lepingumahus jäätmeid. Linna ja prügila vägikaikavedu lõppes siis viimase võiduga.

Päris huvitav, kumb seekord prügisõjas peale jääb ? Tallinna linn või Tallinna Prügila?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing