13. detsember 2004 kell 13:06

Politsei sai kätte ligi 300 piraatplaati

Põhja Politseiprefektuuri majanduskuritegude talituse töötajad konfiskeerisid eile operatsiooni käigus 267 piraatkahtlusega CD-plaati, teatas prokuratuur.

Lisaks saadi politseioperatsiooni tulemusena kätte ligi 260 pangakaarditoorikut ning mitmeid isikudokumente.

Menetlust juhtiva Põhja ringkonnaprokurör Lauri Aasmanni sõnul leiti 25-aastase Oti korteri läbiotsimisel praegu tegutsevate pankade kui juba ammu tegevuse lõpetanud Maapanga ja Keila Panga kaartide toorikuid ning konkreetsete isikute nimele välja antud pangakaarte ja dokumente. ?Edasine menetlus peab selgitama, kust pangakaardid ja dokumendid pärinevad ning mis eesmärgil noormees neid suures koguses oma kodus hoidis,? ütles Aasmann.

Põhja Politseiprefektuuri majanduskuritegude talituse juhtivinspektor Taago Pähkeli sõnul oli edukas politseioperatsioon krooniks pikemat aega toimunud tööle, mille käigus jõuti jälile lehekuulutuste kaudu piraatkahtlusega CD-plaate müünud 25-aastasele Otile ning saadi kätte ka plaadid.

Hetkel kuum