Tamro ostis Viruplatsi apteegiketi

Inno Tähismaa 21. detsember 2004, 16:17

Tamro Grupp kirjutas alla leppele osta Viruplatsi apteegiketti opereeriva ettevõtte.

Ketti kuulub 8 apteeki kokku 37 töötajaga. Seitse apteeki asuvad Tallinnas ja üks Kallaveres. Apteegid omavad kokku ligi 3% Eesti ravimite jaeturu käibest. ?Kett on kasumlik ja usume, et Tamro suudab äri edasi arendada,? ütlesid keti omanikud Erkki Savolainen ja Veikko Korjus pressiteate vahendusel. Lepe ootab heakskiitu Eesti konkurentsiametilt.

Tamro Eesti tegevjuht Tarvo Vaasa ütles, et konkurents Eesti ravimite jaeturul tiheneb. ?See investeering aitab meil teenindama paremini oma kliente eriti pealinna piirkonnas.?

Tamro Grupi juht Jo Langmoen ütles, et ettevõte investeerib jaekaubandusse, et kindlustada oma positsiooni ravimine varustusahelas. See investeering täiendab tema sõnul ettevõtte peamist tegevusala, ravimite hulgimüüki.

Tamro Grupp opereerib apteeke Leedus, Lätis, Eestis ja Norras ja on juhtiv ravimite hulgimüüja Põhja-Euroopas. Tamro keskmine turuosa on Põhjamaade ravimite hulgiturul ligi 50%. Tamro on üle-Euroopalise Phoenix Grupi osa. Tamro Grupis on 4000 töötajat ja ettevõtte käive ulatub 4 miljardi euroni (62 mld kr).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing