Peeter Raidla • 4. august 2005 kell 6:48

YIT Ehitus otsib Pärnu apartment-hotellile September operaatorit

Ehitusettevõte AS YIT Ehitus on alustanud läbirääkimisi Pärnusse Ranna puiesteele rajatavale apartment-hotellile operaatori leidmiseks.

AS YIT Ehitus tahab uue apartment-hotelli rajamist Pärnus Ranna puiestee 9 alustada järgmisel aastal.

?Usun, et apartment-hotellist September saab populaarne peatuskoht mitte ainult turistidele, vaid ka eestimaalastele, kes soovivad suvepealinnas Pärnus puhata,? lausus AS-i YIT Ehitus juhatuse esimees Kaido Fridolin. ?Hotelli tuleb suur avalik spordikompleks. Restoran ja kohvik sulanduvad hästi Pärnu miljööväärtusliku rannapromenaadiga. Tahame leida tugeva operaatori, kellel on piisavalt kogemusi hotellinduses ja kes suudab Eestis uudse kontseptsiooni edukalt ellu viia.?

Hetkel kuum