• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsikommentaar: Põhjamaade börsidel võidutseb Tanberg Televisioni aktsia

  Norra televisiooniseadmete tootja Tanberg Television teatas rekordkäibest ja ?kasumist.

  Ettevõtte puhaskasum kasvas III kvartalis mullu sama perioodiga võrreldes 83 protsenti, 78,7 mln Norra kroonile (157 mln Eesti kroonile). Analüütikud ootasid kasumiks 61 mln Norra krooni. Tanberg Televisioni aktsia hind tõusis kella 13ks 5,6 protsenti, 79,50 Norra kroonini.
  Maailma suurima tuulegeneraatorite tootja Vestas Wind Systemsi aktsia hind tõusis kella 13ks 0,9 protsenti, 142,75 Taani kroonile. Taani majandusleht Börsen kirjutas, et ettevõte võib võita Taiwanilt 15 tuuliku tellimuse kogumaksumusega 52 mln dollarit. Tawan Poweri tellimuse võitja tehakse teatavaks homme.
  Soome suurima internetipõhise maaklerfirma EQ aktsia hind tõusis 4,8 protsenti, 52 nädala kõrgeimale tasemele 2,41 eurole. Ettevõte teenis kolmandas kvartalis 2,2 mln euro suuruse kasumi võrreldes aastataguse 0,51 mln euro kahjumiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Advokaadibüroode TOPi võitja: võidu toob oskus muuta vajadusel kiiresti fookust
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.