Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansa Liisingut asub juhtima Mart Mägi

  Seni töötas Mart Mägi (33) PricewaterhouseCoopersi ärikonsultatsioone ning strateegilist nõustamist pakkuva Eesti allüksuse juhina.
  Hansapank Eesti peadirektori Priit Põldoja sõnul on Hansa Liising pärast Hansa Capitali restruktureerimise lõpuleviimist valmis astuma uue sammu oma arengus.
  On oluline, et seda juhiks värskete ideedega, valdkonda hästi tundev tippjuht väljastpoolt tänast organisatsiooni.
  "Tihenevas konkurentsis tuleb meil pöörata enam tähelepanu varapõhise finantseerimise valdkonna strateegilisele juhtimisele ja uute ärivõimaluste ülesehitamisele. Usun, et Mart on selleks õige inimene. Hindan kõrgelt tema rahvusvahelist juhtimispraktikat, ettevõtete tundmist ja saadud kogemusi ettevõtete finantseerimis- ning kindlustusäris," rääkis Põldoja uuest liisingufirma juhist.
  Ettevõtte senine juht Ando Uus on olnud Põldoja kinnitusel õige valik.
  "Juhitüüp, mida Ando esindab, sobis sellesse aega. Hansapanga nimel tänan Andot tema pühendumuse eest. Mul on väga hea meel, et Ando Uus nõustus Hansa Liisingu meeskonna edusse edasi panustama ja jätkab ettevõtte ühe suurema ärisuuna - sõidukite valdkonna - juhina ja Mardi parema käena," lisas pangajuht.
  Varem on Mart Mägi juhtinud Sampo elukindlustuskontserni Balti ja Poola järelevalvedivisjoni tööd Varssavis, töötanud Hoiupanga investeerimispanganduse juhina ning Eesti Kindlustuse finantsdirektori ja juhatuse esimehena.
  Mart Mägi omab MBA kraade Tartu Ülikoolist ning Varssavi Kindlustuse ja Panganduse Ülikoolist.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vandeadvokaat ühistranspordist: alarahastuse vältimine on riigi vastutus
Olukord ühistranspordi korralduses – osaliselt nii-öelda tasuta transpordis – on vilets juba aastaid, kuid kallinenud kütuse tõttu kasvas see kriisiks. Hiljuti rahuldas riigikohus kolm ettevõtjate kaebust, kuid alarahastatud teenindajate seis üha halveneb, kirjutab vedajaid kohtus esindanud vandeadvokaat Jaana Nõgisto.
Olukord ühistranspordi korralduses – osaliselt nii-öelda tasuta transpordis – on vilets juba aastaid, kuid kallinenud kütuse tõttu kasvas see kriisiks. Hiljuti rahuldas riigikohus kolm ettevõtjate kaebust, kuid alarahastatud teenindajate seis üha halveneb, kirjutab vedajaid kohtus esindanud vandeadvokaat Jaana Nõgisto.
SAF Tehnika kasum kasvas aastaga poole võrra
Riia börsil noteeritud sidetehnikatootja SAF Tehnika teenis juunis lõppenud majandusaastal aktsia kohta 2,01 eurot kasumit, mis on 53% enam kui eelmisel majandusaastal.
Riia börsil noteeritud sidetehnikatootja SAF Tehnika teenis juunis lõppenud majandusaastal aktsia kohta 2,01 eurot kasumit, mis on 53% enam kui eelmisel majandusaastal.
Reaalajas börsiinfo
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Poolaasta maksutulu kasvas 16%
2022. aasta esimese kuue kuuga tasuti maksu- ja tolliametile 5,62 miljardit eurot makse, mida on eelmise aastaga võrreldes 16 protsenti rohkem.
2022. aasta esimese kuue kuuga tasuti maksu- ja tolliametile 5,62 miljardit eurot makse, mida on eelmise aastaga võrreldes 16 protsenti rohkem.
Välisturistid kulutasid Eestis rohkem kui eestlased välismaal
Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.
Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.