• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nafta hind langes alla 60 dollari taseme

  Nafta hind langes tavalisest soojemate ilmade tõttu USAs viimase kolme kuu madalamate tasemete lähedale, allapoole 60 dollarit barrelist.
  Uudisteagentuuri Bloomberg küsitlus näitas, et turuosalised ootavad, et homme avalikustatavad USA naftasaaduste laovarud näitavad vähenemise märke, kuid jäävad siiski kõrgemale aastatagusest tasemest. Nõudlus kütteõli järele jääb sellel nädalal 39 protsenti madalamaks, ennustab Weather Derivatives.
  ?Kui vaadata naftasaaduste laovarusid, siis me ei ole eriti halvas olukorras,? ütles Investec Securitiese analüütik Jonathan Copus. ?Nafta võib langeda samale tasemele, mis ta oli aasta tagasi, kui ei tule karmi talve.?
  Nafta hind käis eile päevasiseselt ära 59,45 dollaril ja stabiliseerus hiljem 59,75 dollaril barrelist. See oli esimene kord alates 28. juulist, mil nafta hind sulgus allpool 60 dollari piiri.
  Analüütikute ootuste kohaselt USA toornafta laovarud eelmisel nädalal ilmselt tõusid. See oleks neljas järjestikune tõusunädal. USA laovarud suurenevad tänu sellele, et Naftat Eksportivate Riikide Organisatsiooni ja teised naftatatootjad pumpavad naftat täisvõimsusel. Täpsemad andmed toornafta laovarude kohta avaldatakse täna. Kui nad näitavad tõusu, siis on see teine aasta, mil nad kasvavad ajal, mil nad tavaliselt on langenud või püsinud muutumatuna.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Audiitorbüroode võitja KPMG: kõige kiirema kasvuga suurte seas
KPMG audiitorteenuste maht on kasvanud viimase viie aastaga ca 70% ehk üle kahe korra kiiremini võrreldes teiste Big4 hulka kuuluvate audiitorfirmadega, märkis KPMG auditi juht Indrek Alliksaar.
KPMG audiitorteenuste maht on kasvanud viimase viie aastaga ca 70% ehk üle kahe korra kiiremini võrreldes teiste Big4 hulka kuuluvate audiitorfirmadega, märkis KPMG auditi juht Indrek Alliksaar.