Haapsalu aselinnapea määrati Eesti Posti lääne regiooni juhiks

10. jaanuar 2006, 09:51

Alates veebruarist hakkab Eesti Posti lääne regiooni juhtima ligi kuus aastat Haapsalu aselinnapeana töötanud Krista Esta.

Seni regiooni juhtinud Kalle Koov valiti mullu sügisel Kuressaare abilinnapeaks.

Juhatuse esimehe Peeter Raudsepa sõnul osutuks Esta valituks eelkõige seetõttu, et on näidanud end Haapsalu abilinnapea ametis võimeka ja energilise juhina ning on müügile ja klienditeenindusele orienteeritud hoiakuga.

?Kuna Lääne regiooni keskus on Haapsalus, osutus määravaks ka see, et Esta elab ja on töötanud Haapsalus, mistõttu tunneb hästi kohalikke olusid,? ütles Raudsepp. Juhatusele avaldas muljet ka tema hariduslik taust. Juhatuse otsus Esta sobivuse osas regiooni juhi kohale, oli üksmeelne.

Krista Esta (35) on omandanud bakalaureusekraadi ajaloo ja politoloogia alal Colorado Christian University ülikoolis ning töötab hetkel Roosta Puhkeküla müügijuhina. Esta on abielus ning kahe lapse ema.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing