Bordelliäri vedajad astuvad kohtu ette

Gert D. Hankewitz 27. jaanuar 2006, 13:07

2004. aasta suvel likvideeritud Saaremaa bordelliäri võtmetegelased astuvad veebruaris Tallinnas prostitutsiooni vahendamise süüdistusega kohtu ette.

Põhiliselt Kuressaares Paju tänaval asuvas nn Sinises majas toimunud lõbumajaäri panid ka ise prostituudina töötanud Lea ja Kuressaares invaliidimärgiga halli Mercedese omanikuna tuntuks saanud Jüri püsti 2001. aasta suvel, kirjutab Saarlane.

Mitme aasta vältel vahendasid nad Saaremaal prostituutideks vähemalt kümme Ida-Virumaa neidu. Kõik nad olid täisealised ja asusid lõbunaistena tööle vabatahtlikult, kinnitas eile kriminaalasja kohtussesaatmisest teatanud Põhja ringkonnaprokuratuur.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing