Ülavere: Äripäev ootab ära kuni on hagiga tutvunud

04. oktoober 2006, 17:34

Äripäeva peatoimetaja asetäitja Raimo
Ülavere ütles, et Äripäev ootab ära kuni on tutvunud hagiga ja siis reageerib
sellele vastavalt.

"Ootame kuni hagi jõuab toimetusse, siis loeme seda ja reageerime vastavalt sellele," ütles Ülavere.

Hubert Hirv ja Pavel Gammer esitasid "Äripäeva" vastu Pressinõukogusse kaebuse ja kohtusse hagi 2 miljoni kroonise moraalse kahju nõudes. Täna esitas Advokaadibüroo Laus Partnerid Hubert Hirve ja Pavel Gammeri nimelt "Äripäeva" vastu Pressinõukogusse kaebuse ja kohtusse hagi 2 miljoni kroonise moraalse kahju nõudes.

Kaebuse - ja hagi esitamise ajendas 28.09.2006. a "Äripäeva" esilehel avaldatud pealkiri "Allilm maksis üle" ja ajalehes avaldatud artikkel "Magus kinnistu napsati ära". Kõnealuses artiklis kajastati Hubert Hirvele ja Pavel Gammerile kuuluva äriühingu poolt Piirivalveametile kuulunud ja Tallinna kesklinnas sadama lähedal asuva kinnistu ostmist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. October 2006, 17:48
Otsi:

Ava täpsem otsing