Euroopa börsid: Easyjet olulisim tõusja, Vodafone olulisim langeja

Annika Matson 06. oktoober 2006, 12:33

Euroopa laiem börsiindeks püsis täna lõuna
paiku vähe muutununa, olulisim tõusja oli EasyJet ja olulisim langeja
Vodafone.

EasyJeti aktsia tõusis 1,3 protsenti ja maksis 504,5 Briti penni. Euroopa üks suurimaid odavlennufirmasid teatas, et firma majandusaasta kasum ületas firma enda prognoose. Suurema kasumi taga oli kasvanud reisijate arv ja keskmise piletihinna tõus.

Vodafone’i aktsia odavnes 1,2 protsenti, makstes 124,75 penni. Deutsche Bank alandas oma aktsiale antud soovitust „osta” pealt „hoia” peale. Vodafone’il seisavad ees mitmed katsumused seoses konkurentis ja seadusandlusega, mis hakkavad hindadele survet avaldama, teatas Deutsche Bank.

Euroopa aktsiate hinnaliikumisi laiemalt kajastav indeks Dow Jones Stoxx 600 tõusis vähem kui 0,1 protsenti ja oli 345,15 punkti

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2006, 12:33
Otsi:

Ava täpsem otsing