30. oktoober 2006 kell 10:27

Meelis Liivak lahkus BPT-st

Baltic Property Trust Asset Managementi (BPT) juht Meelis Liivak lahkus ettevõttest, uueks tegevjuhiks saab Indrek Hääl, teatas BPT.

Baltikumi ühes suurimas kinnisvarainvesteeringutega tegeleva firmas Baltic Property Trust Asset Management (BPT) juhtkonnas on toimunud toimuvad muudatused.

20 Oktoobrist lahkus ametist senine juht Meelis Liivak, kes on BPT organisatsiooni üles ehitanud ja juhtinud alates 2003. aastast. Uue tegevjuhina alustab tööd samas ettevõttes kinnisvara- ja arendusjuhi kohal olnud Indrek Hääl.

BPT on Taanis 2001.a. loodud kinnisvara investeerimistoodete loomisele pühendunud varahaldusfirma, kelle peakorter on Kopenhaagenis ja tütarettevõtted tegutsevad Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Venemaal. BPT Asset Management haldab 5 kinnisvara investeerimisfondi, mis koosneb 21 kinnisvaraobjektist. BPT poolt hallatavate investeeringute raamistik on 2006.a. keskpaiga seisuga üle 800 miljoni Euro.

Hetkel kuum