Rebase maksukünism

Harry Tuul 06. november 2006, 00:00

Meelelahutusärimees Peeter Rebane on viinud küünilisuse mõiste uuele tasemele. Taas kord, ja seekord värvikalt, tõestas Club Hollywoodi omanik ja muusikute maaletooja seda neljapäevases ETV saates "Paar".

Küsimusele, miks ta astus Keskerakonda, vastas Sakala keskust lammutada sooviv Rebane muuseas, et talle meeldivad erakonna sotsiaalvaated ja ärimehena oleks ta nõus suurema protsendi oma tuludest ära maksma, et pensionärid ja vaesed paremini elaksid.

Tuletan meelde, et seda ütles seesama mees, kes müüs suure staari Phil Collinsi kontsertidele miljonite kroonide väärtuses pileteid mittetulundusühingu kaudu, et maksta 13 protsenti vähem makse. Rebane, võid olla kaval, aga ära vassi!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing