• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalleim Eestis müüdav ehe maksab 3 miljonit krooni

  Eestis Goldfingeri kullaäri pakub ainukesena Eestis ülieksklusiivseid Stefan Hafneri ehteid. Kalleim ehe, mida neilt osta saab maksab 3 miljonit krooni.

  Eestlase kalleim ost on siiamaani olnud 50 000 kroonine briljantidega Hafneri sõrmus.
  Goldfingeri kaupluse esindaja sõnul pole Eestis selliseid ehteid varem müüdud. " Eestlaste tunnevad nende ehete vastu piisavalt huvi. Kõige kallimad juveelid, mida meie kaudu tellida saab ja mida me ka presentatsioonil näitasime, maksavad 3 miljonit Eesti krooni," kommenteeris Goldfingeri esindaja.
  Mitmeid miljoneid ja rohkem maksvaid ehteid saab tellida, neid poes kohapeal ei hoita. Avaliku elu tegelastest on ehete vastu huvi tundnud Kersti Toots, kuid seni pole ta endale veel midagi soetanud.
  1967. aastal Bolognas alustanud Stefan Hafner valmistab nii sõrmuseid, kaelaehteid, kõrvarõngaid kui ripatseid. Stefan Hafner on pälvinud mitmeid disaini- ja moeauhindu ning antud kaubamärgi tooteid kannavad paljud rahvusvaheliselt tuntud persoonid nagu Janet Jackson, Jane Seymor jt.
  OÜ Kuldsõrme avas esimese kullapoe 1993. aastal Tallinna Ärikeskuses. Alates 1994. aastast tegutseb ettevõte Väike-Karja tänavas. Lisaks ehetele müüb Goldfinger veel hõbepilte ja kujusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: ebanormaalsusest saab valulik normaalsus
Finantsturud näivad ennustavat, et Euroopa pikaleveninud eksperiment negatiivsete intressimääradega on lõppemas. Seda, kas tõesti, ja milline on selle mõju majandusele, analüüsib SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Finantsturud näivad ennustavat, et Euroopa pikaleveninud eksperiment negatiivsete intressimääradega on lõppemas. Seda, kas tõesti, ja milline on selle mõju majandusele, analüüsib SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Balti börsid lõpetasid nädala suure müügilainega
Balti aktsiaturud lõpetasid nädala suure käibega müügilainega, millest jäi puutumata vaid mõni üksik aktsia.
Balti aktsiaturud lõpetasid nädala suure käibega müügilainega, millest jäi puutumata vaid mõni üksik aktsia.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
Eesti Pagar vaidleb krooniajal saadud euroraha pärast tänini
Eesti Pagar nõuab oma õigust habemega vaidluses, kus 2009. aastal EASilt saadud poole miljoni euro suurune riigiabi tunnistati hiljem ebaseaduslikuks.
Eesti Pagar nõuab oma õigust habemega vaidluses, kus 2009. aastal EASilt saadud poole miljoni euro suurune riigiabi tunnistati hiljem ebaseaduslikuks.