Rolex kõigile kättesaadav

Indrek Kald 21. november 2006, 00:00

Legendi kohaselt küsis kümmekond aastat tagasi tollane Nokia turundusjuht, miks peaks mobiiltelefonil olema kell, kui käe peal on Rolex. Jah, tõesti, 1990ndate esimeses pooles jaksasid mobiiltelefoni osta inimesed, kes said endale lubada ka Rolexi kella. Üks kallis aksessuaar täiendas teist...

Mobiili hind polegi vahepeal eriti muutunud - nagu käesolevast ajakirjast selgub, maksis firmajuhile sobiv telefon siis ja maksab praegugi 6000 krooni ringis. Küll aga on kordades tõusnud eestlaste sissetulek.

Sel põhjusel suudame endale nüüd palju rohkemat lubada kui varem. Nii pole imestada, et vana kineskoopmonitori asemel on Eesti kodus toanurgas tihti vedelkristallekraaniga või plasmateler ning köögipõrandat pühib robot - kui nimetada mõni teema värskest Tehnotrendist.

Ajakiri Tehnotrend kirjutab nii tavainimestele kui ka ettevõtetele suunatud IT-toodetest ja -lahendustest. Inimkeeles.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing