• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üks küsimus: Kas ja kui palju on Teie palk sel aastal tõusnud?

  Riivo Seppar, SEBE juhatuse esimees
  Meie ettevõttes pole juhtkonna palk selle aasta jooksul tõusnud, pole tõusnud ka minu palk. Oleme tõstnud palka bussijuhtidel ja oskustöölistel - remondimeestel, et neid ettevõttes hoida, aga jah, juhtkonna palgad pole muutunud.
  Toomas Tiivel, Tele2 Eesti juhatuse esimees
  Ei, sel aastal ei ole tõusnud. Ma muidugi asusin tööle ka eelmise aasta lõpus, siis lepiti aastaks summa kokku. Et kas järgmisel aastal tõuseb? Pole selle peale ausalt öeldes mõelnud, no loodan.
  Kaja Pino, EMT avalike suhete juht
  Nii ootamatu küsimus, ei tulegi meelde esimese hooga. Mitte et see vähetähtis oleks, aga aeg lihtsalt liigub nii kiiresti. Pakun, et ikka tõusis.
  Sigrid Hartmann, endine modell ja ettevõtja
  Minu palk? Ei hakka kekkama, jätan enda teada. Suurenenud on, seda küll. Ettevõtte tootlus suurenes 2005. aastal 261 protsenti. Sel aastal läheb ka tõusvas joones.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.