SDE: valitsus ei toeta põlevkivi arengukava arutamist Riigikogus

Mariliis Pinn 11. detsember 2006, 13:32

Täna ei toetanud keskkonnakomisjon
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna maapõue seaduseelnõu lugemise jätkamist, mille
järgi peaks põlevkivi arengukava arutama ja kinnitama riigikogu, mitte valitsus,
teatas SDE.

Riigikogu liige Kadi Pärnits ütles, et kuigi sõnades on nii eelmine kui tänane keskkonnaminister toetanud seda, et põlevkivi arengukava arutaks ka Riigikogu, on see juba kolmas kord, mil sotsiaaldemokraatide eelnõu valitsuse toetust ei leia. „Valitsus ei toeta sotsiaaldemokraatide eelnõu vaid seetõttu, et see on meie tehtud. On teada, et nad plaanivad ise sama eelnõuga välja tulla, et see siis enda nime all vastu võtta,” lisas Pärnits.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. December 2006, 13:32
Otsi:

Ava täpsem otsing